o grze smokopedia forum gry darmowa gra
forum gry mmorpg

Temat: Pytania

Autor / Czas Treść
09 maja 2014, 18:42

mężczyzna wojos

Reputacja: -2
Kilku przeciwników: Jozin z Bazin
Poziom 29 20
Atak 95 + 213 275 + 0
Obrona 87 353

mam pytanie dla kogo są te zwierzaki i czy to bic mam w reku kusze na czarnej perle a jego obrona czyni ta bron bezużyteczną

czy zwierzaki na bagnach są w zasięgu tylko elfa z łukiem atremidy wydaje mi się ze dołożyłem dość starań aby z kuszą być w stanie expic na bagnach a tak nie jest nie mogę tego robić bo ta bron nie pozwala zabić w sensowny sposób Jozin z Bazin
09 maja 2014, 21:46
Nuca de Dios
kobieta Nuca de Dios
Podrośnij trochę to będziesz w stanie pokonać tego przeciwnika i pamiętaj że nie wszystkich pokonasz grając 29 poziomowym ciułaczem :)
10 maja 2014, 06:02

mężczyzna wojos

do 24 poziomu rozwalałem łukiem astrachańskim bez większego problemu na bagnach

od 24 lv zaczęły się schody na 29 z kuszą 2 dająca największy atak w grze bron dystansowa z czarną perłą nie daje rady pokonać Jozin z Bazin z powodu tego ze ma 350 obrony grubo ponad moim atakiem

czy celem autorów gry jest to aby na bagnach mógł biegać tylko wykidajło rębajło z łukiem artemidy ??

wiem jest inna metoda problem w tym ze nie będę specjalnie robił 3 zęba na 2 białych perlach bo myślę ze przy takim algorytmie stat zwierzaków i on za 2 3 poziomy przestanie być skuteczny na bagnach ( tak jak teraz przestała być skuteczna brzytwa z atakiem magicznym )

moja droga problem w tym ze one rosną i to zastraszająco szybko w proporcji do mojego lv
11 maja 2014, 10:46
Mano De Dios
mężczyzna Mano De Dios
Wojos,

wraz ze wzrostem Twojego poziomu, zwierzęta zbierają się w coraz większe grupy zanim Cię zaatakują (nie są głupie;)), dlatego są coraz silniejsze. Zauważ że masz za nie też więcej doświadczenia.

Faktem jest, że ich statystyki były jednak zawyżone, dlatego ich atak i obrona zostały teraz obniżone o około 20%.
Myślę, że teraz powinno być ok.

Pozdrawiam
17 maja 2014, 06:57

mężczyzna bolko

Reputacja: 7
koloseum
po co jest ten budynek?szkolenie ego?
przeciez po takim szkoleniu nasz pupil jest tak samo sprawny w walce z monstrami jak bez
17 maja 2014, 08:25

mężczyzna bolko

Reputacja: 7
Atak 196 + 769
jednorog +30
Atak 200 + 769
mały zielony smok
Atak: 30 + 3 + 0
Atak 209 + 769
mały czarny smok
Atak: 35 + 4 + 15
17 maja 2014, 13:35
Nuca de Dios
kobieta Nuca de Dios
Statystyki, które podnoszone są w koloseum (błony, szpony itd), działają tylko w koloseum.
Statystyki które podnoszone są w Mordowni i Świątyni ognia, działają na walkę z monstrami.
18 maja 2014, 12:39

mężczyzna wojos

Pytanie 29. Ile kondycji i energii tracę przy poruszaniu się?

gdy poruszamy się wozem, tracimy o 1/4 tej energii więcej, gdy wierzchowcem - o połowę mniej, a smokiem tracimy tylko 1/4 energii.

wycinek z poradnika ale

o ile dane dotyczące wozu się zgadzają to poruszając się wierzchowcem ( sprawdziłem muła pegaza ) i smokiem szarym mam takie samo zużycie energia sprawdziłem to własne w lesie 2 i na bagnach 4 tracimy za dużo energii poruszając się smokami a powinno być mniej jak z użyciem wierzchowców ( lub jest to błąd w poradniku )
18 maja 2014, 18:10
Mano De Dios
mężczyzna Mano De Dios
mieliśmy tutaj błąd, który został już poprawiony.
24 maja 2014, 16:38

mężczyzna wojos

Pytanie 8. Co daje wtopienie kamieni szlachetnych (np. diamentu) w broń lub zbroję?

więcej dają perły:

biała perła - magia wody (około 40%)

pytanie jest takie jakie jeszcze kamienie szlachetne dają 40 % jakiegokolwiek ataku magicznego oprócz pereł

Smoczy Jeźdźcy 2008-2024 All Rights Reserved