o grze smokopedia forum gry darmowa gra
forum gry mmorpg

Temat: Domagalnia

Autor / Czas Treść
04 sty 2015, 19:23
Mosyr
mężczyzna Mosyr

Reputacja: 147
Gdzie wobo kreatywność?? A co z handlem,pożyczkami,informacją i wiele,wiele innych. Chyba że to co napisałem też uważasz za oszustwo, ale wtedy to już faktycznie nic,tylko siedzieć i klikać i zanudzić się na smierć
05 sty 2015, 00:50
Mano De Dios
mężczyzna Mano De Dios
Black Hunter napisał/a (2014-09-12 11:44:29):
Jak już wprowadzacie udogodnienia, to fajnie by było...
gdy podróżuję karawaną i piszę do kogoś priva (nie kasowało mi wiadomości) automatycznie przy opuszczaniu karawany....wrrr..czasem jest to wk..... jak się coś długiego do kogoś pisze.

Wprowadziliśmy tą zmianę. Po zakończeniu podróży strona nie odświeża się automatycznie, lecz należy kliknąć "opuszczam okręt / karawanę".
05 sty 2015, 14:37

mężczyzna Wobo

Reputacja: 5

mężczyzna Mosyr

"................Gdzie wobo kreatywność?? A co z handlem,pożyczkami,informacją i wiele,wiele innych.

A nie chcę by byle każdy podpatrywał innych jaki mają sposób na zdobywanie bogactwa i doświadczenia. Niech takie osoby same zaczną myśleć i znajdą swój własny sposób na sukces........."

Sukces?a właściwie co to sukces??? ZALEŻY TYLKO OD KLIKANIA.

Jeśli grasz fair - to nie ma szans,żebyś się wzbogacił nic nie robiąc...

Wyklikasz energię - coś tam zarobisz...

Nie widzę związku między informacją gdzie kto jest a sukcesem w grze....

A wiedza o samej grze,to mam wrażenie że i Diosom się już wymknęła z pod kontroli hehehehehehe
05 sty 2015, 21:54
Mosyr
mężczyzna Mosyr

Wobo więc jak chłopu na miedzy podam jeden przykład odnośnie informacji. Siedzi sobie ktoś i podpatruje jakiegoś monstrobójce na radarze co się trudzi i męczy przy jakimś monstrum. Podchodzi i zabija. Niby troche nie w porządku ale oszustwa w tym nie ma żadnego skoro sama gra da narzędzia do korzystania z tego.

05 sty 2015, 22:59
Black Hunter
kobieta Black Hunter

Reputacja: 61
Ciśniesz stary, aż Ci się z uszu kopci, co się uczepiłeś tego Radaru?

Chociaż jak już jesteśmy przy tym BIG monstrobójcy co to siedzi pod tym Cementarem 21.12. i ledwo zipie by go ubić, to sobie skoczy "kodzikiem" raz dwa przerobić do gorzelnika kilka nalewek i wszystko gra, prawda? :)

Tak bardzo tej Lauretty broniłeś, że sam wpadłeś w bagienko.
Skończ już pan te farmazony pociskać.

Proszę przeniesienie wątku do działu "śmieszne" lub "Chciałbym się poskarżyć".
06 sty 2015, 00:15

mężczyzna Wobo

"....Wobo więc jak chłopu na miedzy podam jeden przykład odnośnie informacji......"

Wiesz Mosyr - przykład całkiem do d....Porównywalny z używaniem botów....

A chyba nadal jest przestrzegane niepisane prawo,że NIE DOBIJAMY INNYM MONSTRÓW....

I nie chwalac się - jam to zainicjował....dawno dawno,gdy Ciebie na świecie..tfu..w grze jeszcze nie było hehehehehe

A jeśli przypadkowo(tego się zwyczajnie nie da uniknąc) coś takiego się wydarzy - zwracamy trofkę i po problemie..Miałem takie przypadki - dawno....

A radar z tego co mi wiadomo,był bardzo "przydatny" kradziejom,i dlatego jest tak jak teraz...
06 sty 2015, 13:17
Mosyr
mężczyzna Mosyr

Black hunter Tobie się naprawdę mózg zlasował?? Ty popatrz na siebie, a nie oczerniasz innych.Przepłynięcie z wyspy na wyspe i spowrotem zajmuje mi tyle czasu po jakim mogę znów zaatakować monstum, więc po co mi do tego kody.
Na co mi nalewki do cementara?? wystarczyła tarcza.

"A chyba nadal jest przestrzegane niepisane prawo,że NIE DOBIJAMY INNYM MONSTRÓW...."

Puki gra 10 graczy na krzyż to i jest,ale nie bedzie tak zawsze,więc po co robić coś na co później będą jęki.

07 sty 2015, 13:24

mężczyzna Wobo

Morskie Łowisko i Zapomniane Łowisko stały się właśnie lokacjami ogólnodostępnymi, na których nie jest wymagane posiadanie żadnego zawodu. Powodem tej zmiany był fakt, że rybacy mają w produkcji wartościowe przedmioty, a ograniczanie połowów dawało posiadaczom tych zawodów wyłączność na połów pereł, a co za tym idzie rybak był zawodem zbyt dochodowym.

Hi hii..ale się rybacy nachapali ....

Kiepski pomysł,kiepski,skoro tylko perły są uważane za coś wyjątkowego.

To jeszcze proszę uwolnić kopalnię siarki(rubiny)węgla(szmaragdy),no i kopalnię złota...

Po grom robiłem zawód,żeby teraz okazał się bezwartościowy????
07 sty 2015, 19:54

mężczyzna Wobo

żelazo [32] - 3 kilofy...

WYWALIĆ narzędzia.

To nie utrudnienie,tylko irytacja i wku..... graczy.

Skoro tutejsze łuki strzelają - złymi myślami??,to i produkować czy wydobywać bez narzędzi też można.

No i ciekawość - kiedy i jaki kowal nosił kowadło ze sobą??????
07 sty 2015, 20:46

mężczyzna Wobo

Pierna..skoro mam rybaka mistrza to żądam PRZYWRÓCENIA poławianych ryb w podwyższonych ilościach..tzn - x3 czy x2

Niech sobie łowią ci bez zawodu,ale skoro zawód mam to - jw...

Wykończysz gre takimi zmianami całkiem...

Smoczy Jeźdźcy 2008-2024 All Rights Reserved