| 27 paź 2012, 08:47 

Jodhaa Akbar

Reputacja: 59

| ooo dobrze gada! polać mu! :D |  | 

| 27 paź 2012, 08:47 

Dragon Eye

Reputacja: 17

| slabe monstra nie moze bic wysoki lvl one sa dla mlodych i powienien byc podzial na takie monstra... bo jest teraz tak ze jeden czy dwoch graczy bije a reszta nawet nie zdazy do niego dobiec.... tak nie powinno byc... skoro chcecie rownouprawnienia to niech starzy gracze nie bija slabych monstrow a tak nie jest... podzial powinien byc... bo mlody monstrobojca nigdy sie nie dopcha do takiego zwierzaka :P |  | 

| 27 paź 2012, 08:49 

Dragon Eye

| Lazik tak na prawde nie wiadomo co maja robic takie profesje jak mag czy to cos kolejnego jak ksiadz czy cos takiego... czym oni maja sie zajmowac na czym zarabiac ? na puszczaniu baniek mydlanych ? |  | 

| 27 paź 2012, 08:59 

LaziTaki Postów: 290
 Reputacja: 47

| ale stary gracz też czasem potrzebuje trofki z danego monstrum, graczy jest mało na niskim lvlu to skąd ma je zdobyć ? 
 w przypadku nowych, niskolvlowych GRACZY
 zawsze można zarezerwować monstrum - poprosić, aby inni nie bili
 (jestem słabym graczem, sprawdzam kiedy odrodzi się dane monstrum, czekam przy danej lokacji, uderzam, rezerwuje)

nawet pokusiłbym się o wpis bez uderzania: "
 za 15min wstaje szuwarek, jest mi potrzebny do questa uprzejmie proszę o pozostawienie go w spokoju - myślę, że większość to uszanuje
 |  | 

| 27 paź 2012, 09:03 

Dragon Eye

| Prosze Cie znam przypadki rezerwacji i ktos monstrum dobijal :P na sobie wiem... ze nie raz rezerwowalam monstrum i bilam go a ktos (nie powiem kto) przychodzil sobie i jednym strzalem czy dwoma go dobijal po czym tlumaczyl sie "bo ja nie czytam forum"... wiec uwierz mi - to nie działa tak jakbyś chciał ;] 
 |  | 

| 29 paź 2012, 11:24 

qaz Postów: 462
 Reputacja: 18

| ja mam propozycje żeby ujednolicić wzorem doświadczenie zdobywane na monstrach  dla jednych to jest zbliżone dla innych zaniżone 
 propozycja  wzoru

za każde zdjęte 1000 ran 1 dośw.   mnożone przez   ( atak monstrum /100)

plus za wygraną całość życia /1000

|  | 

| 29 paź 2012, 16:44 

Hellboy666

Reputacja: 24

| no i może za ubicie monstrum na ko też jakiś lepszy exp :) trochu :D |  | 

| 02 lis 2012, 18:20 

Elroth Postów: 31
 Reputacja: 0

| Jeśli monstra będą dużo silniejsze niż są aktualnie a jeszcze niewidoczne to kto będzie w stanie z nimi walczyć ja jestem przeciętnym wojownikiem na 25 poz i ledwo najsłabsze mogę pokonać, więc jeśli już moją być silniejsze to powinny być zróżnicowane na słabe i mocniejsze. |  | 

| 03 lis 2012, 20:23 

Marriacci

Reputacja: -60

| toz sa zroznicowane, pewnie i takie beda, bo inaczej to bez sensu 
 a niech se beda silniejsze - pvp trzebaby naprawic, zeby bylo ciekawsze, anie tylko monstra w tej grze wiekszosc widzi
 |  | 

| 04 lis 2012, 14:49 

LaziTaki Postów: 290
 Reputacja: 47

| nie wszyscy lubią pvp, ja np. sobie cenię że jest jego tak mało (niektórym nawet wystarczy sama produkcja i rozwijanie zawodów)

gdyby PVP był rozwinięte to na chwilę obecną elfy byłyby zdecydowanymi faworytami
 (łuk artemidy = duży dmg + bonus rasowy + zasięg) jak do tego dodać bonus rębacza...

monstra trzeba zróżnicować - jak będą podkręcane wszystkie dlatego, że kilku z najlepszych graczy je bije bez problemu, to nowi gracze przez długi czas nie będą mieć szans się do nich zbliżyć (co będzie zrażać do gry nowych jak i obecnych graczy)
 |  |